Timer & opgaver. Automatisk:Desktop Tracker - Portlr

Timer & opgaver. Automatisk:
Desktop Tracker

Timeregistrering automatisk

Snart kan det være slut med manuel timeregistrering til fordel for en helt ny automatiseret form for timeregistrering. Som en del af vores ambition om at gøre jeres hverdag så let som mulig, lancerer vi applikationen Desktop Tracker, der automatisk registrerer dine arbejdsopgaver.

Hvad har jeg egentlig lavet?

Har du prøvet at sidde sidst på dagen og ikke ane, hvad man har lavet for hvem, hvornår og på hvilket projekt i løbet af dagen? Ofte overlapper forskellige aktiviteter på computeren hinanden, og det kan derfor være svært at skelne. Det kan resultere i, at der er mange minutter, måske endda timer, som man ikke kan redegøre for. Hver dag. Minutter eller timer, der derfor ikke kan faktureres. Det afhjælper Desktop Trackeren.

Fuldt overblik – fuld kontrol

Hvis du for eksempel sender en mail til en kunde, registrerer applikationen automatisk mailadressen og hvor lang tid, der er brugt på opgaven, og matcher dette med kunde og projekt i Portlr. På den måde får du overblik over den tid, du har brugt i forskellige programmer. Samtidig har du fuld kontrol over hvilke timer, der skal tilføjes til din timeseddel. Har du haft aktiviteter, der ikke er arbejdsrelevante, kan du bare lade være med at tilføje dem til din timeseddel.

Flere fakturérbare timer

Desktop Trackeren løser to dilemmaer alt efter, hvordan man normalt timeregistrerer.

Nogle timeregistrerer løbende for, at de kan huske hvilke opgaver, de har arbejdet med på hvilke projekter. Det slipper du for at bruge tid på i løbet af arbejdsdagen. Andre timeregistrerer sidst på dagen, hvor de ikke kan huske, hvad de har lavet, og måske ikke får faktureret alle arbejdsopgaver. Det slipper du også for.

Portlrs Desktop Tracker sikrer, at du ultranemt kan registrere al den tid, du har brugt på forskellige opgaver. I sidste ende betyder det flere fakturérbare timer og samtidig mindre administrativ tid.

Automatisk timeregistrering

Vi vil gerne skubbe til, hvordan timeregistrering og opgavehåndtering normalt tænkes og praktiseres. Derfor lancerer vi tre banebrydende features, hvor Desktop Trackeren er den ene. De tø øvrige er en Call Logger-app, der automatisk registrerer dine opkald, kobler dem på kunder i Portlr, hvorefter du selv kan vælge om opkaldet skal registreres eller ikke. Den sidste er en feature, der gør, at du kan nøjes med at tale din timeregistrering ind i Portlr, det integrerer med Google Assistant.