Desktop Tracker: Overblik og flere fakturerbare timer - Portlr

Desktop Tracker: Overblik og flere fakturerbare timer

Timeregistrering automatisk

Har du prøvet at sidde sidst på dagen og ikke ane, hvad man har lavet for hvem, hvornår og på hvilket projekt i løbet af dagen? Ofte overlapper forskellige aktiviteter på computeren hinanden, og det kan derfor være svært at skelne. Det kan resultere i, at der er mange minutter, måske endda timer, som man ikke kan redegøre for. Hver dag. Minutter eller timer, der ikke kan faktureres. Derfor lancerer vi Portlr Desktop Tracker.

Sådan fungerer Desktop Trackeren

Trackeren registrerer hvornår og hvor lang tid, du har brugt i alle de forskellige Office 365-programmer. Når du fx sender en mail til en kunde, registrerer applikationen automatisk mailadressen og hvor lang tid, der er brugt på opgaven, og matcher dette med kunde og projekt i Portlr. Når du laver en præsentation i PowerPoint, har du den præcise tid, du har brugt i programmet. På den måde får du både overblik og effektiviserer din timeregistrering.

Fuld kontrol

Og der er stadig plads til en mail til mor. Du har naturligvis 100% kontrol over hvilke timer, der skal tilføjes til din timeseddel. Har du derfor haft aktiviteter, der ikke er arbejdsrelevante, lader du bare være med at tilføje dem.

Flere fakturérbare timer

Desktop Trackeren løser to dilemmaer alt efter, hvordan man normalt timeregistrerer.

Nogle timeregistrerer løbende for, at de kan huske hvilke opgaver, de har arbejdet med på hvilke projekter. Det slipper du for at bruge tid på i løbet af arbejdsdagen. Andre timeregistrerer sidst på dagen, hvor de ikke kan huske, hvad de har lavet, og måske ikke får faktureret alle arbejdsopgaver. Det slipper du også for.

Portlrs Desktop Tracker sikrer, at du ultranemt kan registrere al den tid, du har brugt på forskellige opgaver. I sidste ende betyder det flere fakturérbare timer og mindre administrativ tid.

Sådan installerer I Desktop Trackeren:

Timeregistrering automatisk