Få 15% rabat gennem IT-Brancheforeningen

desktop applikation

Timeregistrering, opgavehåndtering og fakturering i én platform

Er du også træt af de mange licensomkostninger, der er til diverse silosystemer, og er du træt af at bruge unødvendig tid og ressourcer på at arbejde i de forskellige systemer?

Så er Portlr løsningen for din virksomhed.

Opnå bedre fortjeneste på dine timer og reducér tiden brugt på fakturering.

 

Højere indtjening, mindre spildtid og gladere kunder

Portlr er en platform til timeregistrering og sagshåndtering og er oprindeligt udviklet til IT-konsulenthuset Blue Dock. Som de fleste andre virksomheder arbejdede Blue Dock med flere forskellige systemer i løbet af deres arbejdsdag; et system til timeregistrering, et andet system til projekthåndtering, et trejde system til fakturering osv. Der lå flere udfordringer her:

  1. Det var meget tidskrævende at sammenholde timeregistreringerne med de aftaler, der var indgået med kunderne. Typisk lå de gemt i mailboksen, hvis de ellers var skrevet ned og ikke indgået på et telefonmøde eller til frokosten. Projektlederen skulle nu på den ugentlige turné rundt på kontoret og spørge konsulenterne, hvad de lavede for tre uger siden – hvilket de naturligvis ikke kunne huske.
  2. Manglende dokumentation af timeregistreringerne betød i sidste ende, at Blue Dock måtte skære timer af fakturaen. Arbejdet var udført godt og efter aftalen, men fordi de arbejde i flere forskellige systemer, var det stort set umuligt at sikre dokumentation i fakturaen. For at undgå en mulig konflikt, var Blue Dock nødt til at skære timer af fakturaen. Alternativt kunne de sende en uklar faktura til kunden og derefter skære timer af, hvis kunden stillede kritiske spørgsmål.
  3. Det tog adskellige dage – ofte op til en uge – at klare faktureringen. Det er timer, der kunne have skabt værdi for kunderne, men som i stedet gik med administrativt arbejde.

 

Hos Portlr er vi stolte af, at vores kunder i gennemsnit oplever et øget dækningsbidrag på 35% og nedsat faktureringstid på 80%. Vores brugere har fået gladere kunder, der nu har fuld gennemsigtighed i fakturaen.

 

Tilmeld jer med det samme og prøv gratis i en måned.
Når I tilmelder jer så anvend samme mail, som I bruger hos IT-Brancheforeningen.

 

Har du yderligere spørgsmål om Portlr, er du velkommen til at kontakte os enten på telefon +45 5191 4488 eller sende os en e-mail på mail@portlr.dk.

TILMELD
Klar til at komme i gang? Skriv til os i dag og vær i gang i morgen!