Tilbud til Dinero-kunder - Portlr

Tilbud til Dinero-kunder

Portlr - Dinero Integration

50% rabat på Portlr i 24 måneder for nye kunder som samtidigt er kunder hos Dinero.

Vi vil gerne fejre, at vi nu officielt har fået vores integration til Dinero godkendt. Derfor vil nye kunder, som tilmelder sig en prøveperiode i september, få 50% rabat på licensen.

Læs mere om vores integration til Dinero.

Portlr gør det let at arbejde med timer og opgaver

Timeregistrering og opgavehåndtering håndteres let og effektivt i Portlrs brugervenlige applikation. Når du ønsker at fakturere dine kunder, kan du let lave en fakturakladde, som du efterfølgende med et klik kan sende til Dinero.

Integrationen går to veje. Det vil sige, når kunderne har betalt fakturaen i Dinero, så overføres denne information tilbage til Portlr.

Hvorfor opfinde den dybe tallerken?

Dinero er enormt vigtig for os, da vi ikke ønsker at udvikle et bogføringssystem i Portlr og aldrig vil kunne gøre det lige så godt som Dinero.

Derfor får du med Portlr og Dinero et komplet setup til at administrere din virksomhed, hvis du lever af at sælge timer, opgaver og projekter.

Integrerer også til andre ERP-systemer

Benytter I et andet økonomisystem end Dinero, så integrerer vi naturligvis også til dette. Lige nu har vi integrationer klar til Economic, Uniconta, NAV/Business Central og naturligvis Dinero.

Bruger I noget helt andet end de fire ovenstående ERP-systemer, kan vi også lave en integration til dette.

Læs mere om funktionerne i Portlr.

Tilmeld jer i dag

Udfyld nedenstående formular og I er kørende indenfor 24 timer.