Portlr imødekommer netop jeres behov - Portlr

Portlr imødekommer netop jeres behov

optimering af timer

Hos Portlr ønsker vi, at vores kunder oplever en optimering af timer brugt på at registrere tid og opgaver. Det skal være nemt for den enkelte at finde rundt i programmet, og det skal være muligt at samle alle de funktioner, du har behov for i et timeregistreringsprogram i ét.

Portlr er efterhånden godt etableret og flere virksomheder ser fordelene i et program, der kan samle både timeregistrering og opgavehåndtering. Som program må man være åben for ændringer og tilføjelser, og det er Portlr selvfølgelig også.

Der kan opstå både individuelle eller mere overordnede ønsker til en platform som Portlr. Vi ønsker altid at imødekomme vores kunder, så de oplever den størst mulige optimering af timer.

Vi tilbyder derfor altid to muligheder for tilpasning af Portlr, så I får netop det, der giver mening for jer.

Community add-on

Med community add-on får brugere af Portlr mulighed for at komme med gode idéer til optimering af systemet. Vi implementerer og forbedrer hellere end gerne også uden, at det skal koste det mindste.

Tilføj blot jeres idéer til forbedringer og lad vores brugere stemme om det.

Custom add-on

Står du med et kritisk ønske til Portlrs funktioner, eller er der noget, du mener, kun din virksomhed har gavn af, så er custom add-on en mulighed for dig. Hos Portlr går vi op i individualitet og hjælper gerne med at optimere programmet, så det passer til jeres behov.

Kontakt Portlr og få en pris på de ting du ønsker at tilføje eller ændre. Det er vigtigt for os, at Portlr kan leve op til dine krav til en sådan platform, og det er netop vores vision, at du slipper for at implementere alternative systemer. Her skal det hele være samlet på én platform – det er Portlrs ånd.

Vi sidder klar både på mail, chat og telefon – så vær ikke bleg for at spørge efter ændringer eller tilføjelser, der kan forenkle din hverdag.