Opdateringer uge 34 - Portlr

Opdateringer uge 34

Opdatering uge 34 Portlr

Vi introducerer en række nye tiltag i løbet af uge 34

Opdatering af oprettelse af kunder

Når brugerne i fremtiden skal registrere nye kunder, har vi opdateret brugergrænsefladen for at gøre det så brugervenligt og intuitivt som muligt.

I har selv mulighed for at definere typer af kunder. Det kan fx være I arbejder med både privatkunder, virksomheder, offentlige virksomheder etc. Ved at prædefinere typer af kunder, har I langt bedre mulighed for at trække rapporter ud af Portlr.

Vælger I at oprette en virksomhed, har I mulighed for at anvende vores integration til CVR-registreret, hvor informationer som adresse, e-mail etc. automatisk bliver registreret gennem CVR-registret.

Er det derimod en privatkunde, der er tale om, så er integrationen til CVR-registeret naturligvis ikke tilgængeligt, og man kan udfylde informationerne selv.

Kundeoprettelse CVR-registreret

Hurtig oprettelse af opgaver, projekter, kunder og tidsregistrering

Vi har gentagne gange hørt fra vores brugere, at de ønskede en funktion, der tillod dem hurtigt og effektivt at oprette nye opgaver, tidsregistreringer, projekter og kunder uagtet hvilken underside de er på. Vores brugere har talt og vi har lyttet.

Vi har tilføjet et plus-ikon, der altid er placeret øverst til højre i Portlr. Herfra kan brugerne altid hurtigt oprette netop opgaver, tidsregistreringer, projekter og kunder i en pop-up box.

Effektiv tidsregistrering

Forbedret mobil oplevelse

Det har altid været – og vil altid være – en af vores højeste prioriteter, at Portlr kan anvendes fuldt ud på alle platforme. Brugervenligheden i Portlr er i fokus, og derfor har vi opdateret platformen, så den fungerer optimalt på mobile enheder.

mobil tidsregistrering
Opdateringerne vil være tilgængelige på alle platforme fra mandag d. 26.08.2019