Mød vores team i Danmark og Indien

Vores danske team
Jesper Bo Larsen

Jesper Bo Larsen

Partner

Jeg har tidligere arbejdet for nogle af Danmarks førende IT-konsulenthuse og erfaret, hvad det betyder ikke at have timeregistrering, opgaver, projekter og kundegodkendelser samlet på én platform


Claus-Rudolfsson

Claus Rudolfsson

Salgs- og produktchef

Jeg har været med siden Portlrs begyndelse og håndterer primært den daglige drift af Portlr. Jeg har en god forståelse for at gøre jeres ønsker og behov til en realitet på portalen. Har I spørgsmål til platformen, så sidder jeg altid klar ved telefonen eller på mail.


Henrik

Henrik Jøhnk Kristensen

Partner

Jeg har været med til at udvikle IT-projekter til nogle af Danmarks førende virksomheder. Min erfaring har vist mig, at noget af det vigtigste for et godt samarbejde er, at der er styr på projektets detaljer og den aftalte økonomi.


Ny medarbejder Emilie

Emilie Line Fastrup

Kommunikationskoordinator

Jeg kom med på teamet tidliget i processen, og har derfor haft fornøjelsen af at være med til at definere, hvor det er, at Portlr adskiller sig fra andre platforme., og formidle det til vores brugere. Til daglig håndterer jeg vores forskellige kommunikationskanaler.


Michael Riis

Michael Ries

CEO

Jeg har siddet som CEO i forskellige produktvirksomheder inden for IT-branchen, og været med til at bygge dem op. Jeg har stort fokus på, hvordan Portlr helt konkret kan gøre en forskel for jeres virksomhed.