Mister du også alt for mange fakturerbare timer? - Portlr

Mister du også alt for mange fakturerbare timer?

Portlr Call logger

Portlr sikrer, at færre fakturerbare timer går tabt med Desktop- og Call Logger.

Med Portlrs Desktop- og Call Logger bliver det nu nemmere at tjene penge på den tid, du bruger på dit arbejde.

I gennemsnit havde jeg +2,5 time om dagen, som jeg ikke kunne redegøre for. Dette svarer til minimum 17,5 timer om ugen og meget ofte mere.

Timer som, hvis de kunne faktureres, er penge lige ned i lommen, da udgiften skal betales uanset hvad.

Selv hvis de ekstra timer ikke kan faktureres, så betyder de ekstra timer, at vi kan synliggøre bedre for vores kunder, hvad vi bruger timerne på.

Internt vil de ekstra timer betyde, at vi mere præcist kan måle, hvad det koster os at levere et projekt.

“Glemte timer” er dog heldigvis snart fortid med Desktop- og Call Logger

De “glemte timer” er meget ofte brugt på at skrive mails, telefonopkald m.m. Heldigvis er det snart fortid, da Portlr nu er gået igang med sidste beta-test af Call Logger og Desktop Logger. Begge forventes lanceret indenfor de næste 2-3 måneder.

Call Logger

Portlr Call logger til Android og IOS

Portlrs mobil-app til Android og IOS kan registrere alle dine opkald, og hvor lang tid du har brugt på dem. Med de data som I har på jeres kunder i Portlr, matcher den automatisk dine opkald. Med få klik kan du tilføje tiden brugt på hvert enkelt opkald direkte på din timeseddel. Det er nemt.

For den bekymrede medarbejder, vælger du selv om opkaldet skal registreres i Portlr. Dvs. hvis din mor ofte ringer i arbejdstiden, så fremgår dette ingen steder, og data bliver kun gemt i Portlr, hvis du aktivt vælger det. Der er altså ingen grund til bekymring.

 

 

Desktop Logger

Portlr Office Time Tracker

Desktop-app’en gemmer automatisk dine aktiviteter på din computer. Sender du for eksempel en mail til en kunde, så registrerer den automatisk mailadressen og den brugte tid og matcher dette med en kunde/projekt i Portlr.

Også her kan du med få klik vælge, om aktiviteterne skal tilføjes til din timeseddel.

Som det er tilfældet med Call Loggeren, vælger du også selv, hvad du ønsker at registrere. Har du for eksempel siddet lidt for længe på Instagram i arbejdstiden, så bliver det ikke logget.

I fremtiden kan du altså roligt glemme, hvad du har lavet, for Portlr husker det for dig.

Dette er dog kun begyndelsen

Ovenstående er dog kun en smagsprøve på, hvad Portlr kommer til at tilbyde i den nærmere fremtid.

Med Machine Learning og Business Intelligence vil Portlr kunne advare dig, hvis du er igang med at sælge et projekt eller opgave for billigt. Den fortæller også, hvis du er ved at bemande et projekt med en, som tidligere har udført tilsvarende opgaver uden succes.

Portlr’s mobil-app vil også automatisk kunne registrere, når du kører ud til en kunde og hvor mange km du har kørt. Igen skal du blot med et klik vælge, om tiden og km skal tilføjes til projektet.

Er du allerede Portlr kunde, er det blandt andet derfor, dine kunder allerede i dag er beriget med Geo informationer.

Som konsulent hos Blue Dock glæder jeg mig til et efterår, hvor jeg kan tilbyde vores kunder endnu bedre indsigt i hvad de får for deres investering, når de vælger os til deres næste digitaliserings projekt. Som medejer af Portlr ser jeg frem til at høre om brugernes gevinster, nu hvor de får endnu et værktøj til at øge deres omsætning og reducere den administrative tid.