Portlr som integreret servicedesk - Office 365 og Windows Azure - Portlr

Portlr som integreret servicedesk – Office 365 og Windows Azure

integreret servicedesk

Portlr som integreret servicedesk ønsker at servicere din virksomhed og dine kunder bedst muligt. Derfor har vi fra etableringen af Portlr haft fokus på at gøre systemet til en del af Office 365 og Microsofts data center Microsoft Azure.

Microsoft Azure er kort forklaret en platform, der hjælper virksomheder med at tackle de forretningsmæssige udfordringer. Microsoft Azure opererer i skyen og håndterer derfor sikkert dine og dine kunders informationer. Sikkerheden er i top, og du kan derfor koncentrere dig om vigtigere ting i din arbejdsdag. 

En anden fordel ved integreringen af Microsoft Azure i Portlrs portaler er den forenklede tilgængelighed kunder og virksomheder imellem. Det betyder i alt enkelhed, at Portlr er linket til jeres eksisterende Microsoft-systemer, som fx Outlook. Når jeres kunder skal logge ind på Portlr, er det blot ved at benytte et allerede eksisterende brugernavn og password.

Ønsker du at koble en nytilkommet kunde eller kollega til Portlr, indtaster du ganske enkelt deres navn og mail. Herefter får modtageren en invitation, som giver dem adgang til Portlr med deres allerede eksisterende brugernavn og password. 

Office 365/SharePoint

Inkorporeringen af Microsoft Azure i Portlr som integreret servicedesk bringer mange fordele med sig. Det gør det for eksempel muligt at samarbejde med kunden ved at dele dokumenter, noter, kontrakter og andet gennem SharePoint. Udover de fordele, der tydeligt ses med SharePoint, er Portlr også koblet til Microsofts mange andre services. Derved benytter vi en platform, som mange af Portlrs brugere allerede har købt og betalt for. 

GDPR (General Data Protection Regulation)

Da Portlr samarbejder og fungerer med Microsoft, er dine kunders informationer sikkert opbevaret hos Microsofts sikkerhedssystemer. Du slipper dermed for at bekymre dig om datasikkerhed, da din virksomhed ikke er i kontakt med kundens personlige data.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning?

Hos Portlr sidder specialister i Office 365 og SharePoint, der med glæde hjælper dig med de spørgsmål, du må have. Vi tilbyder også undervisning i, og specialtilpasninger af, platformen, så du får mest muligt ud af den.