Gæsteblog fra Dinero: Økonomisk overblik og nem fakturering

Gæsteblog fra Dinero: Økonomisk overblik og nem fakturering

dinero gæsteblog

Er timeregistrering og opgavehåndtering en essentiel del af din virksomheds forretning? Så er du måske også på udkig efter et værktøj til at optimere dit økonomiske overblik og gøre din fakturering nemmere. I dette indlæg kan du blive klogere på, hvordan Dinero letter din hverdag og gør dit regnskabsarbejde nemmere. Du kan også høre, hvordan forbindelsen mellem netop Portlr og Dinero gør din forretning mere smart.

Få et komplet økonomisk overblik

Med Dinero er du up-to-date med alle tal fra dit regnskab, så du kan holde styr på forretningen hele tiden. Du får ikke bare overblik over dine indtægter og udgifter samt resultat, men også information om kommende betalinger, moms og alt andet, du skal, (men ligesom os andre sikkert ikke kan) huske for at have et velsmurt regnskab.

Når du læser indlægget her hos Portlr, er det fordi, Portlr kan integreres til Dinero, så alle dine informationer vedrørende timer og opgaver kan overføres med ét klik.

Korrekt – det er smart! På den måde sikrer du dig nemlig et komplet økonomisk overblik.

Nem og enkel fakturering

Nu til de konkrete funktioner, du får med, når du vælger et program som Dinero.

Du er sikret et ubegrænset antal fakturaer i Dinero – fuldstændig gratis. På under to minutter kan du lave og sende en faktura på både computeren og vores mobil-app. Har du samtidig integreret Portlr til Dinero, bliver det kun endnu nemmere at tygge sig igennem faktureringen.

Men din fakturering skal også være nem og overskuelig. Derfor har vi kodet det sådan, at du løbende kan følge med i vores faktura-tracking og se, om kunderne har set dine fakturaer eller ej. Derudover kan du tilbyde dine kunder at betale ved hjælp af MobilePay og kreditkort, så du giver de bedste forudsætninger for nemt at betale de fakturaer, som giver dig penge i kassen.

Ovenstående er blot nogle af de ting ved Dinero, som er med til at give vores brugere en nem proces ved fakturering og et komplet økonomisk overblik. Læs endnu mere om Dinero og lær, hvordan regnskabsprogrammet gør din hverdag lettere lige her.

Forbind Portlr med Dinero

Ved at forbinde Portlr og Dinero mærker du med det samme de mange fordele, hvert system rummer. Du får nemlig det bedste fra begge verdener, når Portlr hjælper dig med at håndtere opgaver, godkendelser af estimater, timeregistrering og endeligt generering af de fakturakladder, som du med ét enkelt klik kan overføre til Dinero.

Derfor lover vi dig en ting: Det er ikke nødvendigvis et super spændende emne, men fordelene letter din hverdag markant, så du får tid til de ting, du rent faktisk interesserer dig for – fx din forretning. Du kan læse mere om integrationen og fordelene her, hvor du også kan prøve Dinero.

Nicklas Aabech | Dinero

Nicklas Aabech er gæsteskribent hos Portlr og marketing assistent i Dinero – et regnskabsprogram, der gør det let for små og mellemstore virksomheder at drive virksomhed ved at sætte regnskabet på autopilot.