Et nyt timeregistreringssystem kan virke uoverskueligt - Portlr

Et nyt timeregistreringssystem kan virke uoverskueligt

Portlr multitasking

At skifte timeregistreringssystem er ofte en lang og kompliceret process. Men ikke desto mindre kan det gavne din virksomhed på utallige måder, når det først er gjort.

Mange virksomheder fortsætter med at bruge det service- eller timeregistreringssystem, som de allerede har. Dette sker, selvom de egentligt ikke finder det specielt godt, effektivt eller dækker deres behov.

Vi forstår at det kan virke som en uoverskuelig process. Som tidligere ansat og nu ejer af virksomheden Blue Dock kender Jesper Larsen (CEO i Portlr) alt til de udfordringer, der kan være i at skifte system. Han forstår, hvorfor mange vælger at beholde et velkendt, men formentlig utilstrækkeligt system for at undgå at skulle ud i et skift.

Det er en stor opgave at skifte timeregistreringssystem. Både teknisk og organisatorisk. Derudover er det heller ikke billigt hverken at migrere indhold eller integrere det nye system til ens eget økonomisystem.

Gratis migrering hos Portlr

Da vi ved, at der kan være mange bekymringer knyttet til det at skrifte timeregistreringssystem, tilbyder vi hos Portlr gratis migrering både af timer fra jeres nuværende timeregistreringssystem og opgaver fra jeres servicedesk.

Integrationen til jeres ERP får du også med gratis, hvis du benytter et af de mange systemer, som vi allerede integrerer med (og hvis ikke, finder vi også en løsning på dette).

Inden du kommer så langt, bør du dog oprette en gratis konto på Portlr. På den måde kan du sikre, at vores løsning også giver mere værdi end det, I har i dag. Her kan du samtidig booke en gratis demo. Her viser vi jer, hvordan Portlr skiller sig ud fra andre lignende systemer.