Bedre timeregistrering til revisionsbranchen - Portlr

Bedre timeregistrering til revisionsbranchen

Portlr til Revisorer

Hvad betaler man egentlig sin revisor for?

Ofte består fakturalinjen fra revisoren af én linje: “Revisionsbistand”. Men hvad indebærer det egentlig? Hvad betaler man egentlig sin revisor for?

Det er der mange, der spørger sig selv om. Timerne fra revisorens side som udgangspunkt altid korrekte. Ofte er dokumentationen for timerne dog så ringe, at kunderne ofte kan blive i tvivl.

Hvis man som os stoler 100% på sin revisor, er den ringe dokumentation ok. Men selv her ville bedre dokumentation på fakturaen kun gavne forholdet mellem kunde og revisor.

Årsagen til de mangelfulde fakturaer skyldes ofte et mangelfuldt aftalegrundlag, -timeregistrering eller -håndtering af de henvendelser, som kunden kontakter revisoren om.

Portlr til revisorer

Portlr var oprindeligt ikke udviklet specifikt til denne branche. Men da vi fik overraskende mange henvendelser fra revisorer, som mente at Portlr matchede præcist deres udfordringer, har vi udviklet (og udvikler stadig) en løsning målrettet revisionsbranchen. Det betyder, at du som revisor får en timeregistreringsplatform skabt til dine behov.

Deltag i udviklingen og få en løsning som matcher jeres behov

Vi ved, at revisionsbranchen har brug for en branchespecifik løsning. Både med hensyn til sprog, men isærdeleshed også ift. processer og brugerfladen. Derfor vil vi gerne tilbyde -50% på licensprisen, de første 24 måneder I er kunde hos Portlr, hvis I som revisionsvirksomhed ønsker at være en del af rejsen. Vi vil sammen skabe det bedste timeregistrering- og opgavesystem til revisionsbranchen. Præcist som vi har gjort til andre brancher.

Book en demo

Ønsker du en gratis og uforpligtende demo af Portlr og yderlige info omkring vores løsning til revisionsbranchen? Så send en mail til Claus Rudolfsson på cr@portlr.dk i dag.