Portlr tilbyder mulighed for at du kan opnå provision for hver ny bruger du henviser til Portlr.dk.

Det fungerer på den måde, at såfremt brugeren registrerer sig indenfor 30 dage af jeres henvisning, vil I opnå en provision, der altid er et fast beløb, uagtet hvilken type af bruger, der er tale om.

Portlr samarbejder med Partner-Ads, som er din garanti for udbetaling.

For at blive affiliate partner for Portlr, vil nedenstående regler skulle følges:

 

Regler for affiliate samarbejde:

  • Det skal først og fremmest siges, at det under ingen omstændigheder er tilladt at udgive sig for at være, repræsentere eller på anden måde være en direkte del af Portlr. Dette vil medføre øjeblikkelig udelukkelse af annoncøren.
  • Det er ej heller tilladt at oprette leads med henblik på udnyttelse af systemet. Dette vil ligeledes medføre øjeblikkelig lukning af annoncøren.
  • Alle former for trafikkilder, der gør brug af pay-per-click er ikke tilladt. Det vil sige trafikkilder som Bing Ads, Google Adwords, etc, er ikke tilladt at anvende.
  • Brug gerne sociale medier, men brugen af annoncer er ikke tilladt. Det vil sige annoncer på Instragram, Facebook etc, er ikke tilladt.
  • Leads fra rabatsider er ikke gældende og er derfor ikke tilladt.

Når vi modtager et lead, skal denne først valideres via en telefonsamtale. Efter telefonsamtalen er afholdt, vil leadet blive verificeret.

Kontakt os gerne for at høre mere

Har du spørgsmål til ovenstående aftale, eller vil du bare gerne høre mere om hvad det vil sige at være affiliate partner hos Portlr, så ring gerne til Jesper Bo Larsen på telefon +45 2620 2728 eller på mail jbl@portlr.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Portlr Affiliate